Längesen

Hejhej!
Längesen jag uppdaterade här, men jag uppdaterar mycket mer på den andra. Men jag vet inte om mamma läser denna längre, men iaf, klicka här! för att komma till bloggen. Vi får väl se hur det blir med den.. :)
Så nu får ni följa den istället, jag kommer uppdatera här då och då, när jag får lust. Då kommer jag också länka till min andra blogg! ^^

pussar!

FRIDA

Sho!
Dagen har varit bra, förutom att jag brände mig skitmycket på ryggen och benen idag. Usch på det! Så nu svider det ordentligt. Senare blev det också att gå till hamnen köpte en Twister och FRIDA så nu kan jag läsa lite på kvällarna. ^^
Men a, hinner inte skriva så mycket mer, ska ut till de andra. pussar


Filmkväll, I think

Hejhej!
Förlåt för dålig uppdatering! Men jag har inte orkat liksom, skriver ännu mer på den andra - men säger ej namnet här. ^^
Ska snart städa lite i husvagen, väldigt stökigt där jag och Felicia sover!! :o Sedan blir det nog någon/några filmer och en massa godis! :D
Men skriver mer senare/imorgon. puss

I'm sorry

Hejhej!
Jag ber om ursäkt för att uppdateringen varit låg. Men nu är det verkligen toppenväder ute, så har mer lust att ligga på stranden och sola istället för att blogga. ^^ Iaf, dagen började med att gå upp halv sex för att sedan börja jobba klockan sex. Det gick bra, bra. Blev t.o.m. att vi jobbade övertid, haha. Visst 2minuter, men ändå? Sedan tillbaka till husvagnen och jag somnade vid halv tio. Vaknade igen vid halv elva för att äta lite frukost och sedan bar det av att städa duscharna - mycket roligare än vanligt! Haha, mycket skratt, sång och blöta kläder! ^^ A, efter det mat och sedan ner till stranden för att sola. Somnade en liten stund, så hoppas inte att jag har bränt mig för då kan jag inte sola alls... :/ Men a.

Outfit of the day;

Linne: Gina, i think
Linne: Cubus
Shorts: Egna

pussar


Midsommar

Shulilu!
Sitter här inne i förtältet och laddar ner musik till discot ikväll. ^^ Går bättre idag än vad det gjort tidigare..
Men jag hinner inte skriva så mycket mer, för det är ju som sagt midsommar idag. Hur firar ni?
Jag själv firar olika, är ju som sagt på Rossö i år. Har aldrig firat midsommar här men a. Vi ska väl ta och äta sill och potatis, med massa annat. Men om jag får erkänna så vet jag inte själv hur vi ska fira! Haha. Men jag får väl skriva något ikväll eller imorgon om hur vi firade. ^^

pussar

Städa upp

Ska ta och städa upp lite här i husvagnen. Eftersom mamma och Regine kommer snart, I think. Men iaf. Skriver mer ikväll eller något. Vi får se hur trött jag är! Behöver ju iaf inte gå upp någon speciell tid imorgon. Inte halv 6 iaf!! Haha.
Men vi hörs snart, pussar.

Hemma från hamnen

Kom nyss hem från hamnen, blev att jag köpte glass iaf - Magnum Gold Hazelnut. Jättegod glass, har ätit den ett antal gånger. Rekomenderar den verkligen! ^^




Var tvungen att ta ett kort med min spegelbild - haha.

Städat klart

Så nu har jag äntligen städad klart och imorgon blir det ingen städning alls! Gött! Så får "äntligen" sova ut. ^^ Men a, ska strax dra till hamnen, I think, men det blir nog ingen glass idag. Det är ju inte precis något jättebra glassväder..


Mobba inte min fina *host* glass..

1 timme kvar

Nu är det bara en timme kvar till nästa pass - städa duscharna. Betydligt mycket roligare! Haha. Är hungrig men orkar inte hämta mat - är trött men ska inte sova, som jag egentligen borde ha gjort. Men a. Ska försöka sova lite efter nästa pass! ^^ Får också se om jag äter innan, måste nog ta något litet iaf. Kanske en frukt? Vädret är också väldigt tråkig, alldeles grått. Känner också på mig att det kommer börja regna när som helst, men vi får väl se om jag har rätt.. Hur är vädret hos er?



Vill ha tillbaka solen nu!! & ändå har det bara gått några timmar av dagen...


08.00

Klockan är åtta och jag är redan uppe. Men har ju jobbat sedan klockan sex. Usch usch! Toaletterna var verkligen inte roliga att städa, ska jag säga! Duscharna betydligt mycket roligare. Men iaf, jag och Felicia får nu jobba tillsammans. Gött! ^^

 En bild på mig, orkar inte leta efter någon annan. ^^

Ny blogg

Har en till blogg som jag ska skriva på också, eftersom min mami läser denna... Hehe. Men a, vill ni veta den andra bloggen också så är det bara att säga till så får ni veta den!

Men nu ska jag sova, upp halv 6 imorgon, a ni vet ju redan. ^^
Godnatt! pussar

Yatzy

Spelar yatzy med kusin och syster. Skoj skoj! Fikar lite också - ballerina kladdkaka med lite mjölk. Mysigt! Imorgon blir det att gå upp kl 05.30. Inte så speciellt fun, men ska ju jobba och få cash! ^^ Så måste snart gå och lägga mig, annars kommer jag väl inte upp imorgon.. :)


Såå heeeet! Love it! :o♥

Men hinner inte skriva så mycket mer, pussar!

Matlagning

Har precis ätit och ska snart upp och diska med kusin. Blev att jag lagade maten idag också - pasta med köttfärssås. Blev lite bilder idag också, så det kommer upp på bloggen nu också. ^^
Men vet inte riktigt vad jag ska skriva mer så här kommer bilderna.

Jag lagar maten, medan Felicia bloggar. ^^

Shit va lång jag ser ut att vara. :o Mobba inte heller min konstiga rygg..

Jag och söta Felicia. ♥


Bada? Nja, jag vet inte riktigt

Shosan!
Rubriken säger allt. Syrran och kusin hade tänkt gå och bada. Men jag vet inte riktigt, hehe. Väldigt kallt i vattnet. Men vi får väl se om jag kanske lyckas doppa mig. ^^
Att städa idag gick bra, bra. Faktiskt ganska roligt. Haha! Kanske tar med mig kameran någon dag? Hihi, vi får se. När jag och Felicia städar isf, annars inte. Imorgon blir det att gå upp halv sex(!!!) för att kunna jobba klockan 6 imorgon, usch på det. Men man får ju tänka positivt - jag tjänar ju cash! Haha!

Men a, skriver mer senare! Måste ju vara ute nu när det äntligen är sol och inte blåser så jädrans mycket! ^^



Update; Jag badade inte, det var för kallt! Men låg istället och solade lite på stranden när syrran och kusin hade badad. Så nu får vi hoppas att jag blir lite brun! ^^


Nanna nu

God natt alla söta läsare! Ska upp och borsta tänderna och sedan ska jag ta och nanna.
Felicia ligger redan och sover pga huvudvärk. :( Hoppas hon mår bättre imorgon, krya! Jobba imorgon, gött! Äntligen lite annat gjort än datorn och en massa annat skit. Men a, iaf. God natt, hörs imorgon!

pussar

Längtar sönder!

Lääääääängtar sööönder! Om bara 8 dagar har Eclips preimär och jag vill så gärna se den! Men problemet är ju att jag inte är hemma. BUUUHUU! Men jag längtar fortfarande sönder, någon som har lust att se den med mig när jag är i Göteborg igen? :D♥




Så jäkla heet! :o ♥♥

Bildbomb!






Dessa bilder får ni nu för tillfället, fler kommer senare idag eller imorgon.
Förresten! Imorgon, äntligen, börjar jag jobba. :D

Felicias header

Sitter just nu och jobbar med Felicias header. Jag tycker den blir riktigt bra, nästan bättre än den jag har. ^^ Hihi. Bilder kommer sedan, men efter att Felicia har sett den också. Men ni kan få lite "förtitt".
Hela är rosa med rosa/svart text och blommor/stjärnor på.
Riktigt nöjd är jag! Vi hörs sen, då bilder kommer. Peace!

Update; Blir att kolla på New Moon nu, längesen man såg den! Håller också på att läsa Twilight - engelska. :)

Mätt och belåten

Shosho!
Åt precis så nu är jag mätt. De blev faktiskt lyckade! Förtom de första, de smakade köttbullar, haha! Men a, iaf. Bilder får ni snart. Så håll utkik!

pussar


Pannkakor

Har precis gjort smeten och ska snart börja steka pancakes! ^^ Mumsigt. Men vi får väl se hur lyckade dem blir, jag kan vara en sån som gör att pannkakorna blir helt missbildade. Haha! Men idag ska dem bli toppen. Hihi. ^^

Smeten som ska bli toppen goa' pancakes!


Får väl ta och slänga in en bild på me today. Inget smink - sjukt skönt!


Rossö hamn

Hejhej!
Kom nyss hem från Rossöhamn - har också varit ute en stund extra. ^^ Solen är tyvärr inte framme här, eller ja lite grann. Men inte så man vill sola.. Blåser också en hel del. Hur är vädret hos er läsare?
Jag ber så mycket om ursäkt att det inte kommit upp bilder här på bloggen, men det kommer! Ni ska få en riktig bildbomb idag!

pussar


Mobilinlägg - nanna snart

Shulili! Skriver från felicias mobil, de andra har datorerna. Ska strax nanna, är verkligen trött! Måste lära mig att lägga mig lite tidigare, ska ju faktiskt upp och jobba kl 6.. Men a, nu ska jag inte babbla mer . Pussar och Godnatt!

Stranden och sedan dusch

Felicia och Linn ska strax ner till stranden eller bryggan och bada. Men jag ska verkligen inte göra det!! Svinkallt i vattnet ju.. Sedan blir det att gå upp och dusha. :)
Men ska inte babbla mer nu, för vet inte vad jag ska skriva. ^^

pussar


Felicias dator

Sitter just nu på Felicias datorn, hon lånar min och Linns. Hon håller på att försöka göra en header. Det går bra än så länge, eftersom hon har proffshjälp! Haha! Gjorde själv en liten, men blev inte färdig. Gjorde med Felicias bilder, försöker ju fortfarande lära mig en del.
Ska väl strax gå upp och diska.. Usch! Men a, det är sånt man måste göra. ^^

Vi hörs senare! pussar

Mobilinlägg - stranden

Sitter nere på stranden just nu, tyärr så blåser det en hel del så man kan inte njuta av värmen... Ska strax in och testa att göra eb header till kusin. Börjar tröttna på att göra till mig eftersom jag bara byter. Haha! Skriver mer snart igen, pussar.

Somna 02.00 ungefär

God morgon!
Vaknade för någon halvtimme sedan, åt frukost och nu sitter jag här. Ska väl strax göra mig lite mer "iordning", egentligen behövs det ju inte eftersom jag är ute på landet/bor på en camping. ^^ Hihih. Men iaf. Mitt öga har blivit betydligt bättre, inte alls lika rött och det gör mindre ont. Tack vare att jag sköljde med koksalt. :)

Svar på tal!

Jag fick dessa frågor redan i maj, men jag såg de inte förrens nu. :o Tur att jag kollade komentarerna.. Men frågorna var också till frågestuden, jag helt glömde bort. Oupsi.
Anonym jag ber om ursäkt för att du fått vänta, men här kommer dina frågor. Så nu får du svar.
P.s Skriv ditt namn nästa gång! ^^


gillar du någon?
varför är du så fin ?
skulle du kunna ta en bloggfika med mej någon gång?
kan du inte göra video inlägg? :D

Jag svarar ! ;
Ja det gör jag.
Haha, själv tycker jag inte att jag är fin. Men tack :)
Det vet jag inte, eftersom jag inte vet vem du är. Men skriver du ditt namn, så maybe.
Jo, jag kan väl testa nu någon dag.

Kram.

Hoppas att du läser detta nu och om du gör det, så komentera gärna med ditt namn! Skulle bli så glad.

....

FELICIA ÄR ELAK! :(


Header + musik

Shulilu!
Sitter här och myser i husvagnen med syrran och kusin. De sitter och kollar på en video syrran har gjort och jag sjhälv sitter jag experimenterar i photoshop. Ska försöka göra en header, annorlunda än de jag gör. ^^ Men vi får se om jag gör den till mig själv. Hehe. Och om jag gör det får jag se om den hamnar här, bytte ju fakitskt nyss!

Får se om det kommer något inlägg senare, pussar!

Fanta & Rosé

Ingen direkt nyhet, men kom på det nu.
Ni som läser Kissies blogg vet ju att hon skulle dansa i en musikvideo. Den som är här uppe..
Vad tycker ni om den? Dansar hon bra eller dåligt?
(Ni som inte vet vem det är i videon - hon har rosa mössa, svart BH, rosa/beige/ kjol, svarta "gladiator"skor med klack, långt brunt hår & stora bröst ; haha!)

Mobilinlägg

Eftersom de andra har okuperat datorerna så får jag låna felicias Iphone. Var nyss på the beach, eller ja snarare uppe på bergen. Blåste en hel del men vi klarade oss, fikade - mysigt! Nu ska va strax kolla på scary movie 2. Så skriver mer sen, då bilder också dyker upp. Pussar!

The beach

Ska ner till stranden nu, så vi hörs senare, puss! :*

Bränner musik

Sitter och bränner CD-skivor. Men jag vet inte vilken musik jag ska ladda ner nu. :s Försöker hitta musik som mest passar till barn under 10år. Ska nämligen vara med och hålla på med musiken på lördarna här, det är då oftast småbarn som dansar... Hehe. Så om du har några låttips så tar jag gärna emot! Det får givetvis vara all sorts musik! ;)



puss

Ögoninflamation...

Sho!
Sitter här och lyssnar&laddar ner musik, chattar med kompisar och ska väl snart skölja ögat med koksalt, när mamma gjort färdigt det. Ja, det visade sig att jag har fått ögoninflamation. Inte speciellt roligt och inte nu när jag ska börja jobba på onsdag, hoppas  iaf att det gått över.
Förresten är det någon av er som kan några bra filmer och artister/låtar? :)



Kolla mitt vänstra öga (som det är på bilden), så ser det ut nu och gör ont. AJ..!


Massa skit snack.


¨Olagligt att mobba mitt face! ^^

Såhär ser jag ut just nu och dagens dresscode bestod av Linnen från Gina, shorts och hoodtröja nu på kvällen. Ska väl strax äta lite grillat, inget speciellt. Ikväll blir det nog att kolla på Scary movie, haha!
Mitt öga är också helt mobbat idag, börjar klia och "tårar" väller upp. Ingen aning om vad som hänt, men a. Kanske har hamnat något katthår eller så i ögat. Får ta och kolla sen. ^^

Förresten var det någon av er som kollat på kronprinsessan Victoria och Daniels bröllop?
Själv kollade jag jag lite smått, då mamma ville.

Men får se om det kommer fler inlägg ikväll, syrran ska nog ha den, men a.
puss.

Rossö

Shulilu bloggen och alla söta läsare!
Just nu sitter jag i husvagnen, kollar lite runt lite på internet och pratar med kompisar. ^^ Skönt väder här, dock har det regnat en hel del, fast slutade efter några minuter. Hur är vädret hos er? Har inte hänt så mycket idag, men a.

Skriver mer sen! puss.

Mat med kusin och syster

Sitter här och äter med Linn och Felicia. Men vi sitter mest och skrattar.
Dansade förut också, tyvärr misade vi att filma. Annars hade det nog kommit upp på bloggen! Haha. Ska äta färdigt sedan åker vi till Lisse, kameran följer med så det blir nog en hel del bilder!

puss på er. <3

Dresscode



Kofta; Gina Tricot
Linne/klänning; Gina Tricot
Leggings; Kappahl/Lindex, gjort sönder själv
Skor; My black babies, Skopunkten

Felicia kommer idag

Godmorgon sötnosar!
Sitter här med datorn i knät, kollar på TV och snackar med Felicia. Just nu sitter hon på tåget hit till Göteborg, skoj skoj! Ska strax spela lite spel, börjar bli trött på att bara surfa runt på internet, haha!

Men jag hinner nog med ett inlägg innan vi sticker och möter Felicia och innan vi sticker till Liseberg.

pusss.

I'm so happy

Jag blir så glad nu när statistiken höjs!
Fortsätt så blir jag ännu gladare, glöm inte att lämna spår efter dig genom att komentera - med namn förstås! ^^


Sitter fortfarande med avslutningskläderna...

Music time!

Just nu sitter jag och laddar ner musik. Hittar en del, men jag har ändå slut på bra artister! :s
Hjälp mig!
Säg både artister, låtar mm. :)

Lyssnar även på en av Lily Allen's bästa låtar -->

Jag vet, jag vet...

Jag vet att jag byter header väldigt ofta. Men jag blir lätt trött på en och samma, jag föredrar mest variation(?). Jag blev nöjd över den jag har nu, simpel.
Men vad tycker ni läsare? :)


Avslutningskläderna




Avslutningskläderna idag då. Klänningen är köpt på Missäy och koftan är från Cubus. Smyckena är från olika affärer, vet ej riktigt vart bara..
Men vad tycks? ^^

Mysig skolavslutning!

Sho!
Jättemysig dag idag. Började med att gå till skolan vid 10.30, började 10.50. Var i klassrummet några minuter tills dess att vi skulle till aulan. Först började kören att sjunga och sedan var det andra som sjöng. Alla för sjukt duktiga, speciellt Kimmie(?). Hehe! Men hon var verkligen grymt bra! Sedan blev det klassrummet igen, får lite papper och sedan slutade vi! ^^
Åkte till Backaplan med tjejerna - förutom Berna, Sara och Tirsit. Åt glass på Triumf, gottgott! Supermysigt att tillbringa de första timmarna på sommarlovet med tjejerna, speciellt Elin och Mikaela som ska sluta i åttan. Gick runt lite på b-plan, mötte däremot de andra tjejerna. De satt inne på Burger king och åt. ^^ Sen blev det GöfabTian, köpte lite choklad, sen bar det hemåt igen!
Men med en snabb sammanfattning så kan man säga att dagen var riktigt super mysig, en riktigt bra start på sommarlovet!

Här kommer ett par bilder från när vi var på backaplan.

Karin, Ester och Felicia.


Min glass - Sorbet limone & hasselnöt. Mumsig!


Karin, Ester och Felica.


Karin och Ester. ^^


Oseriösa jag då...


Nelly, Ester, Karin, Louise, Felica och Elin.


Felica och Elin.


Lousie, Felicia, Elin och Nelly.


Tog fler bilder, men kanske lite för privata. Tror inte de vill att jag lägger ut här på bloggen!
Det kommer ytterliggare ett inlägg med många fler bilder!

Irini "Gratäng" Theodoridou ♥

Egentligen finns det inte ord, men jag ska försöka ♥

Irini älskling,
Vet du hur mycket du betyder för mig? Du finns där när jag har det svårt, hjälper mig - får mig upp på fötter igen. Du är den jag kan lita på till riktigt 100%. Du har alltid funnits för mig och det kommer du väl alltid göra? Jag vill och hoppas det.. Vad sklle jag göra om du inte fanns vid min sida, jag skulle fan ha dött! Mitt liv skulle vara boring.
Alla minnen som vi har. Alla är helt underbara.

Kommer du ihåg första gången vi träffades? Det var så fucking roligt! Vi åkte till stallet. När vi satt på bussen började vi prata direkt, det var som om vi hade varit kompisar hur länge som helst! Vi åkte dit i ridkläder. Mitt i sommaren, vi höll på att svettas ihjäl. Men allt var perfect ändå. Vi fotade, skämtade, skrattade. Det var ridläger då, vi träffade Angelica, första gången för mig - men du visste vem hon var. Sen på vägen hem tog vi fel buss, vi åkte till Centralen, vi tänkte inte på att gå av där så vi åkte tillbaka till stallet igen! HAHAH! Där väntade vi på rätt buss och åkte till Hjalmar. Någon vecka senare träffades vi igen, åkte till stallet och fotade och allt. Det var så skönt.

Nu är det 2010 och det har snart redan gått 3 hela år sedan vi träffades för första gången. Förra året i agusti/september var den sista gången vi träffades på nästan ett halvår. I februari träffades vi igen, det var ungefär då vi skulle på Gbg horse show tillsammans. Shit va skoj vi hade! Efter det har vi träffats, i genomsnitt, varje vecka. Nu har vi varit på Lisse varje gång vi träffats sedan premiären.

På 8 långa veckor kommer vi inte träffa varann. Men så fort sommarlovet är slut så ska vi träffas, promise?

Finns så jäkla mycket mer att säga, men jag hoppas detta duger för dig? ♥

Pirog ♥ Gratäng

Älskar dig !




Sovmorgon imorgon!

Har nyss duschat och sitter nu och kollar på TV. Tog en del bilder på skolavslutningen, men orkar inte ladda upp dem nu. Hehe. Ska ta med mig kameran imorgon också, måste ju ta bilder imorgon! Ska sedan ta en glass eller någon fika med kompisarna sen. Så mysigt!
Just det, börjar 10.50 imorgon, ännu bättre! Love it. Men nu ska jag surfa runt lite, inlägg kommer kanske senare.


Syrrans skolavslutning

Ska börja göra mig i ordning inför syrrans skolavslutning. Skojskoj!
Hinner inte skriva så mycket mer. Kameran följer med, så vi får hoppas på bra bilder. Bilderna kommer naturligtvis upp på bloggen!

Vi hörs senare, puss!

Tycks?


Klippte mig ju igår. Blev inte speciellt nöjd över de, men jag vänjer mig väl. :) Hon klippte för kort, men a. Hade ju faktiskt riktigt slita toppar!
Men vad tycks?

Bilder från klassdagen

Som ni nog märkte så hann jag inte ladda upp bilderna från klassdagen igår. Men jag gör ändå det jag lovar. Så nu kommer bilderna!

Mikaela, Elin och Louise.




Bada nu?! :o


Dagen var sjukt rolig! I början var den tråkig, men efter att vi hade grillat så blev det bättre. Först strandvolley med några av killarna. Jätteroligt, verkligen! ^^ Men efter ett tag bytte vi till fotboll, då försvann Oscar, men Kevin kom in istället. Körde killarna mot tjejerna. Killarna sög, haha! Sedan blev det rugby helt plötsligt, hehe? A, men fotbollen kom tillbaka lika snabbt. ^^ Dagen var iaf sjukt lyckad och skoj! Det är något jag sklle vilja göra om igen, just denna dagen - men tyvärr så går inte det..


Pirog ♥ Gratäng

Igår träffade man då Irini eller som hon nu heter Gratäng! Åkte till Liseberg. Såklart var det något som skulle hända, gissa vad det var då? ^^ Jo, Irini hade visst glömt sitt guldpass hemma så vi fick åka hem till henne och hämta det. Hihi. Men det gjorde inte mig så mycket, så det var helt OK.
Vi tog några bilder, men alla lika "fjortisliknande" och alla uppe i Lisebergshjulet! Haha. Ni får några av dem, de vi blev nöjda med. ^^




Kolla hur solbränd jag är! :o Ser ut som en tomat...



UHÄ!

Sitter här hemma hos pappa och ska snart dra hem till mamma, men gissa vad? Jo, jag och syrran måste gå eller ta bussen pga att pappa tagit en öl. Men uhä! Orkar f*n inte gå hem till mamma och jag vägrar sova över här.. Klockan är snart elva och jag är svintrött! Mobilen har dött och allt är bara... gaah! Nej, nu orkar jag inte klaga mer, men är så j*vligt trött.
Kan inte heller smsa med min gratäng :(

Klassdagen 2010 ♥

Den var helt klart bäst! Finns inte ord och det är verkligen något man vill göra om.
Inlägget blir inte långt eftersom jag inte har så mycket att skriva. Bilderna kommer senare idag (ev. imorgon). Då skirver jag nog mer. ^^

Kväll

Shu!
Såg precis färdigt på Top model, sista avsnittet idag och Nicole vann! Yippii! A, hejjade på henne. ^^ Städat färdig rummet också, bilder får ni nog imorgon. Får också se hur mycket jag kan uppdatera, kommer mestandels vara ute, träffa Irini och klippa mig och en massa grejs. Hihi.

Men ska duscha nu, så säger godnatt.

Annourlunda inlägg


Glass och "skorpor"

Sitter här och fikar lite, själv ja. Hihi! Blev glass och "skorpor" med choklad. Gott gott!
Skulle ju klippa mig idag, men det blev inget med det. Fanns inga lediga tider, men imorgon klockan fyra ska jag göra det. Men kom på nu att jag ska ju träffa Irini imorgon. SKIT! Men jag får helt enkelt säga till mamma att jag inte kan klippa mig.. :)

Sean Banan - Skaka rumpa

Sean Banans låt "Skaka rumpa" är det årets sommarplåga?
Vad tycker du om den?
Jag själv tycker den är "bra". Eller ja, inte bra men inte dålig heller. ^^


Klippning idag?

Jätterolig dag idag faktiskt! Mycket roligare än vad jag trodde. Fast jag var ju inte med på Ultimate frisbee, inte min grej liksom. Passade fotboll med Diana istället. ^^ 100gånger roligare. Haha! Lite synd att jag inte tog med mig kameran, som jag tänkte.. Men a. Kanske tar med mig kameran imorgon, då vi ska till Lilleby och bada. Men jag kommer ju inte bada, iskallt i vattnet just nu! :o Någon som badad i år?

Ska strax ladda upp lite musik till lördagskvällarna på Rossö. Man kunde visst tjäna 500kr extra om man är med fyra gånger! Helt klart att jag kommer göra det!
Men nu ska jag börja med det innan mamma får flipp, vi hörs senare!

Hoppas också på att klippa mig idag, annars blir det väl imorgon..


Längtar sååå jäkla mycket tills jag köper en systemkamera, då får ni många bilder på annat ist för bilder på mig! ^^


Svar på tal


Felicia:
skit snygga :D
du kan få göra ett par till mej också (A) <3

Svar; Tacktack. Yes, det kan jag göra! Vi ska ju tillbringa nästan halva sommaren tillsammans. Så ja, jag kan. :D <3


Linnéa Lindell:
Rooooosa var snyggast, vill gärna ha ett par ;) (H) <3333333333333333333333333333333333333333333333

Svar; Tacktack. Haha, okej. Vi får se om jag hinner göra några innan jag åker till Rossö, i värsta fall får du dem i Juli eller något. :)

D-laget

God morgon läsare!
Har precis gjort mig i ordning och ska snart dra mig iväg till slättadammsplanerna. Ska spela fotboll, ultimate frisbee och softboll med D-laget idag. Vill inte vara med eftersom jag failar på allt, men a, ska iaf försöka. ^^
Såhär ser jag ut nu. ^^

Handledsvärmarna ♥

Här kommer då bilderna på handledsvärmarna jag har gjort. Jag föredrar mer dem rosa korta. Vad tycker ni om dem? ^^









Ja, jag har gjort dessa helt själv. Just nu håller jag på med ett nytt par till min syrra. Bild på dem kommer upp när jag är färdig! ^^

Hemma från Liseberg

Shulilu sweathearts!
Hemma från Liseberg nu. Eller ja, kom hem för ett litet tags sen. Var tvungen att hjälpa mami lite. Just nu håller jag på med en ny header till min och Emilys blogg. Men denna gången ändrar jag till rosa, eftersom Emily vill det. ^^ Hehe!

Men nu ska jag fortsätta med den, skriver mer snart.

puuuss

Liseberg om en timme!!

Asså gud. Blir att åka till Liseberg om en timme och jag har inte ens börjat göra mig färdig!! :o
Eftersom Emily inte sa någon tid igår, så visste jag inte. Men a.
Så därför hinner jag inte uppdatera bloggen idag, gör det ikväll. Men nu ska jag hinna duscha, göra mig färdig, klä på mig och allt sånt och vara färdig om en timme! Kommer jag hinna? Nja, vi får väl se..

Svar på tal



Din nya header är supersnygg!! <3
kramiz (vi får göra något på lovet!!)


Svar; Tack så jättemycket! :D
Ja, det får vi göra. Men det beror lite också på när jag är ledig, ska vara halva sommaren på Rossö och halva i Falkenberg. Så jag kommer inte vara så mycket i Göteborg. :)

Färdig

Blev färdig med handledsvärmarna nu, men hinner inte visa upp dem nu. Så ni får se bild på dem imorgon, både de vita och de rosa!

Ska sova nu så jag säger godnatt till alla er läsare som fortfarande är vakna.


Harry Potter och halvblodsprinsen

Sitter just nu och kollar på Harry Potter och halvblodsprinsen. Det var längesedan jag såg den, så nu tyckte jag att det äntligen var dags! ^^
Är snart färdig med min andra handledsvärmare, ska se om jag hinner färdigt innan jag ska sova. I så fall kommer det bild på dem idag, annars imorgon!
Blir att gå på Lisse med Emily och Ella imorgon, hoppas att någon mer ska med. Annars blir vi ojämt antal när vi ska åka, haha! Men skriver mer imorgon om det.

Nu ska jag fortsätta med handledsvärmarna så skriver mer senare..

Ang. videobloggning

Angånede videobloggning så kan jag nog fixa det. Men det är inget jag lovar!
Testade precis och det lät väl normalt. Haha! Så jag kan nog börja med det ^^ Brukar oftast låta förkyld, men a. Gör inget idag, men vi får se när det kommer något. Som sagt så lovar jag inget!

Låten alla lyssnar på?

Jag just nu

Idag har jag bara gått runt i pyjamasshorts och tjocktröja. Men för ett tag sedan blev det för varmt så bytte om till andra kläder. Hihi.
Skulle egentligen klippa mig idag - klippa topparna och tunna ut håret. Men det blev inget med det, så får göra det på måndag istället. ^^ Är fortfarande riktigt trött, men får väl gå upp ur sängen och göra något.
A, men nu ska jag inte babbla så mycket mer. Ska sluta här, men ni får en bild på mig just nu.


Inte snyggaste bilden, men a.


Hjälp mig!

Jag vet inte om jag har nämt detta i bloggen. Men efter sommaren, eller innan jag åker till Falkenberg så har jag tänkt köpa en systemkamera för pengarna jag tjänar på Rossö. Problemet är bara att jag inte vet vilken?! Jag vill ha en kamera som tar bra stillbilder, närbilder och som kanske kan filma - men det är inget nödvändigt. Vilken kamera ska jag köpa?
Jag har tänkt på att köpa en Nikon d300, Nikon d500 eller någon Canon.
 Vilken är bäst, någon som vet?! I need help!


Ny header

Så nu har jag äntligen gjort färdigt headern och den har hamnat på rätt plats. Jag har också ändrat storleken på bloggen. Storleken blev kanske en aning stor, men ajja det får duga. ^^
Men iaf, vad tycks? ♥

Ny header på gång!

 

Bilder från studenten

Så nu äntligen kommer bilder från studenten!
Jag kommer inte ta alla, blev ungefär 110 bilder eller något. Lite för många att ladda upp på bloggen? ^^ Men ni får iaf en del bilder, hihi. Så enjoy!♥

Alla glada studenter på trappan!


            
Klicka på bilderna för att få dem större!

Skriver inte så mycket om dagen, men den var helt otrolig! Haha, ska jag säga som bara kollade på, tänk dom som tog studenten då! ^^    


13.03

Musik och TV är det som gäller nu! Haha. Ska strax fika lite tror jag. Sen blir det att fortsätta med mina handledsvärmare, kanske inte den bästa årstiden att göra det i. Men a. De är ju perfekta till "kalla" sommarkvällar. Ska försöka göra flera stycken, alla i olika färger och "tjockhet". Haha! Jag visar upp mina vita senare idag. ^^
Har också fått en massa förslag på att videoblogga, men nja, jag vet inte riktigt. Vi får se hur det blir med det. ^^

Bilder från Amelies och Annies student kommer alldeles strax!

Ni får bilderna imorgon

Skulle ju visa bilderna från Amelie's och Annie's student, men det får tyvärr vänta tills imorgon. Ska snart gå och lägga mig, har verkligen varit supertrött idag. Somnade nästan helt på engelskan. Haha! Oupsi.
Men iaf, eftersom jag är så trött får ni bilderna imorgon istället. I promise!

peace


Hemma från studenten

Sho!
Hemma från tredje studentfesten. Det var väl sådär. Sjukt mycket roligare igår. Skriver mer om det i inlägget efter detta... Åt och fikade. Hälsade på Saras katter, jättesöta verkligen! Tänkte hänga med pappa till Falkenberg, men tyvärr skulle dom åka direkt vi kom dit, så det blev inget med det. Lite synd, men a. Blev inte heller några bilder där.


Svar på tal



Wannabe moi

Svar; Ursäkta?! Jag är verkligen inte Wannabe dig. Usch fy. Jag har ett eget liv som jag sköter, jag är mig själv. Uschusch. Nej, orkar inte skriva mer. Men du ska veta att jag inte är någon wannabe amandaharde.

Hiss&Diss



Regn; Ett ord. Blött! Man blir ju för sjutton dygnblöt. Haha.
Datorn; Lätt att bli beroende, men ja, utan den hade jag inte levt. Men jag har varit "beroende" så jag vet hur det är..
Tidiga morgonar; Sova vidare är det enda man vill!! Inte gå upp tidigt, och speciellt inte gå till skolan.



Sovmorgonar; Sova ut tills det att man är pigg. Man slipper gå upp när tupper galer(talesätt??)
Sommarlovet; Sommarlovet är här snart! Sååå skönt. Även om jag inte får slappna av så mycket, ska ju jobba hela sommaren. Men cash tjänar jag ju! ^^
Liseberg; Haha, skojskoj är det! Det ända man kan säga. :)

Hemma från Lisse

Tjo!
Är hemma från Lisse nu. Ska strax sova, upp tidigt imorgon. 05.30 antar jag, tåget går 07.07 upp till Karlstad. Men det är det värt! Ska ju faktiskt på student. ^^
Eftersom jag är uppe i Värmland hela dagen, så blir det antagligen dåligt uppdaterat. Men det klarar ni va? Skriver ju såklart när jag är hemma igen!
Men för att ni ska få något "roligt" att läsa så kan jag göra en hiss och diss. Det var ju ett tag sedan jag gjorde det.

Dresscode

Jag idag.

Cardigan : H&M
T-shirt : Cubus
Linne : Cubus
Leggings : Kappahl
Skor : Converse
Smycken : Födelsedagspresenter. ^^


Stan ev. Liseberg

Shulilu!
Kom hem för en stund sedan, sitter här och kollar på tv. Ska kolla tidtabellerna för bussarna. Möta upp Emily på Backaplan. Hon vill in till Liseberg, men vi får se hur det blir - är inte så förtjust i det eftersom det regnar. Men annars blir det stan. Ändå skojigt!

Men nu hinner jag inte skriva så mycket mer. Dagens dresscode kommer i ett annat inlägg. ^^

9.15

Sovmorgon till 9.15 idag. Skönt! Ska börja borsta tänderna nu, och sedan får vi se om hårblåsen funkar. Måste föna håret lite. ^^
Duschade i morse. Hehe!

Skriver mer senare, måste göra mig iordning. ^^

peace

The Mentalist

Just nu sitter jag och kollar på The Mentalist, snackar lite med Emily och i reklamen ska jag fortsätta med svenskan. Ja, jag har inte gjort färdigt den än. Lat! ^^


Ny header till Emily. Klicka på bilden för att komma till bloggen. :)

Ostkaka

Sitter här med datorn i knät, ska strax fortsätta lite med svenskan. Fikade nyss också - ostkaka. Mumsi! Gillar ni ostkaka? ^^

Godast. ^^



Ännu en ny

Ja, som ni ser har det kommit en ny header igen. Visst det är samma bild, men gillar den och så.
Det enda som blev lite ändrat var att jag la till en pussmun och ändrade texten & lite glimglim på den. Haha!
Men a, vad tycks? ^^


Regn ute

Tja!
Hemma nu, en timme tidigare. Skönt! Idrotten blev inställd. ^^ Jättefint väder ute, *host!* Nej, vädret är så dåligt att det inte finns värre, eller jo det finns det! Spöregnade när jag gick hem, så blev naturligtvis dygnblöt. Just nu sitter jag med en handduk i håret. Men a. Ska äta något nu och sedan blir det svenska, filmrecension till torsdag. Men tyvärr är jag inte i skolan på torsdag så jag gör den tills imorgon istället. ^^ Duktig är jag, kan iaf vara. Haha!


Ser lite mobbad ut, men får duga.

Skriver mer snart! puss.

Dresscode

Jag idag

Leggings: Kappahl eller Lindex
Linne: Cubus
T-shirt: Cubus
Skor: Tygskor


06.43

Och jag är pigg!
Men brukar vara det på morgonen ändå, oavsett när jag går upp. ^^ Hihi. Men  får ju kämpa lite. Haha! Nu ska jag fortsätta med att göra mig iordning och ska äta frukost snart.

Skriver mer senare!

pusspuss

Natti natti

Natti natti sweathearts. Nu blir det sängen. Ska upp tidigt imorgon - börjar åtta. Usch. Men ajja, vi hörs imorgon iaf!

pusspuss

Ny blogg med Emily

Japp, nu har jag ytterliggare en blogg. Men denna har jag med Emily. Såklart får ni lov att kolla i den, men ni måste fortsätta att följa denna. För den kommer alltid vara bäst! Haha, nej nu var jag egoistisk... Men ni förtstår väl vad jag menar?
Här hittar ni bloggen iaf. Ska fortsätta med att fixa till den imorgon, men detta får duga sålänge.

Stan idag

Shulilu!
Stan idag då. Blev köpt ett par solbrillor, tröja och ett linne. Visar bild på det snart. Nöjd blev jag!
Men tyvärr blev det ingen plånbok köpt, hittade min drömplånbok. Haha! Men ska köpa den snart. ^^ Hände också en hel del därnere och på väg dit! :o
Påväg dit såg vi en snattare, poliserna tog precis fast honom. Pressbyrån hade han visst vart inne i. Misstänkte det eftersom det var han som jobbade där - han brukar säga "Glad påsk" eller "Gott nytt år" och en massa sånt. Haha!
Sen när vi var inne i nordstan var det en hund som hade skitit där inne. Usch! Säger jag bara. Har man hund får man ju ta upp efter den? Idiotiska hundägare. Då pratar jag inte om dem som tar upp efter sin hund..


The glasses från Accent.^^ & ja, bilden är oseriös!


T-shirt från Cubus.


Linnet från Cubus.

Stan

Bye bye!
Nu sticker jag till stan, skriver mer sen!

puss

Huvudvärk

Shulilu!
Sitter här med världens huvudvärk. Ska strax ta en tablett, men frågan är om det hjälper. Ska juut på stan, köpa studentpresent till Amelie och Annie. Ledig på torsdag. :D So happy!
Ska testa photoshop lite nu, Emily ville att jag skulle fixa bilder. Men vi får väl se hur bra jag är på det.

Men vi hörs lite senare!
puss.


Svar på tal



Gö något på onsdag ;) ? kram

Svar: Ja, visst! Jag ska ju ändå inte göra något. ^^ Hihi.

Dresscode




Linne - Ullared, I think :s
Rosa linne - Gina Tricot
Shorts - Egna
Leggings - Kappahl eller Lindex
Skor - Converse


Enkel inbakadfläta i luggen. :) Lite tuperat hår + hårspray.


Nu ska jag sticka till skolan. Vi hörs senare idag! ♥ puss

10.35

Sho!
Ännu en gång med sovmorgon till 10.25. Gött! Ska strax börja klä på mig och fixa håret. Sminkar mig lite. Ingen sol ute idag, usch. Men vi får hoppas att solen kommer senare, fast just nu ser det inte ut så..

Men nu ska jag fixa i ordning mig. Dagens dresscode och "håruppsättning" kommer snart!

Ungefär...

... såhär kommer min vecka se ut.
Kommer eventuellt komma en snyggare, men just nu är jag så trött att jag inte orkar göra någon snyggare. ^^ Just det! Har sovmorgon till 10.30(10.25 egentligen) imorgon! Så skönt.


I'm sorry

Hejsan!
Ja, ni vet väl vad det första jag kommer säga nu va? Förlåt för att jag inte har uppdaterat. Men Falkenberg igår och idag blev det stallet och Lisse med Emily. Skoj skoj! Red idag efter ledgruppen, hade bebisen - Chuck♥ Gick bra. Efter det blev det Liseberg. Var inte där så länge och vi åkte inte så mycket men ändå så var det sjukt roligt! Jag mötte en i min klass, Aran. Såg en massa andra som gick på min skola och andra som jag har varit "kompis" med, asså vet vilka dem är men inte precis pratat med dem. Och Emily träffade också folk. 

Wow! Jag vågade bjuda på mig själv på andra bilden. Haha! Nej, men vågade visa mitt busiga jag just nu, hihih.

Update; Emily har börjat flörta med mindreåriga barn. :(


Dresscode

Dresscode för dagen






Jacka - Rut m. fl.
Shorts - Sönderklippta jeans
Linne - Gina Tricot
Skor - Skopunkten - my black babies


Nu ska jag gå ut en stund, vara i solen. Kanske hoppa lite studsmatta? ^^ Iaf, så kanske vi hörs senare, annars hörs vi imorgon, i hope. ♥

puss på er sweathearts!

Falkenberg today

Shuliiluu!
Sitter här och tråkar sönder. Finns inget att göra, förutom att gå ut. Men a. Tänkte göra ett till tidsfördriv för att jag har tråkigt - men då går allt skit! Ajja, kan göra testa det igen, snart. ^^
Ska åka till Falkenberg idag igen, så därför blir det nog ingen uppdatering. Åh! Har inget internet där uppe, men pappa ska nog skaffa internet.

Ska bli roligt att träffa broder, men mindre kul att jag bara kan stanna tills imorgon kväll/tidig morgon på söndag. Blir att åka tåg till Göteborg igen, ledgrupp på söndag ju. :) Får rida, gött!




Har inget smink, förutom sjukt lite mascara. Men nu under sommaren så ska jag försöka undvika smink så mycket som möjligt. På kusinernas student och skolavslutningen kanske jag kommer använda smink. ^^ Hehe. Men man vill ju ha lite färg, bli lite brun. Eller vad säger ni? :) Använder ni smink under sommaren?

Jag just nu


Så här ser jag ut just nu, fast med två armar. Ja, jag vet dålig humor. Haha!
Ska strax åka till stallet. Men måste dock ta med mig en T-shirt. Får inte rida i linne, usch!

P.s Älskar linnet jag har på mig! Passar så bra till mig. ^^ Läs det förra inlägget så fattar du, hehe.

Tidsfördriv .. igen

Gjorde denna i början då jag bloggade, i januari. Ska vi se om något har förändrats? ^^


Namn: Julia.
Kallas för: Olika
Stjärntecken: Fisk.
Höger eller vänsterhänt: Höger.
Piercingar: Öronen, vill läppen.
Tatueringar: Nej.
Skostorlek: 38 - 40.
Längd: 171,5 - fel mätt i januari.
Hårfärg: Brunette.
Fräknar: Ja lite.
Motto: Lev livet som det kommer.
Önskar du att du bodde någon annanstans?: Inte just nu
Tycker du att du är attraktiv?: Haha nej
Vilket schampo använder du?: Olika
Vilken parfym använder du?: Paris Hilton, vet ej vad den heter och H&M's egna.
Vad är du rädd för?: Mörker, hos pappa
Gillar du att tvätta?: Nej
Gillar du berg- och dalbanor?: Ja
Gillar du någon?: Jau

Senaste…

Filmen du hyrde?: Kommer ej ihåg
Filmen du köpte?: Längesen jag köpte en film. ^^
Låten du hörde?: Funhouse - Pink
Personen du ringde?: Diana
Personen som ringde dig?: Mamma
TV-program du såg?: Phenos & Ferb (?) på Disney, haha
Person du tänkte på?: Ingen speciell


Favorit Låt: 4 o'clock & Funhouse
Sak att göra: Blogga, rida, smsa!
Sport: Ridning, dans ♥
Dryck: Helst vatten, annars cola
Kläder: Beror på vädret, typ leggings, linne och en jacka
Film: Finns många
Serie: Bones
Gånger du varit kär?: Orkar inte räkna. ^^
Gånger ditt hjärta brustit?: Ett antal gånger
Hjärtan brustet på grund av dig?: Vet ej 
Tjejer/killar du kysst?: Säger ej
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med?: Går i 7an ;) så nästan alla
Gånger ditt namn varit med i tidningen?: Vet inte, tror inte någon

Senaste…

Boken du läste?: da Vinci koden - håller på med den
Personen du fick e-mail av?: Facebook?
Du fick brev av?: Vet inte
Personen som du kysste seriöst?:  Skriver ej här
Personen du var/är tillsammans med?: Det vill du veta?
Personen du kramade?: Broor ♥
Personen du pussade?: Bror
Personen du fick sms av?: Linda
Gången hela din familj åt middag tillsammans?: Igår
Saken du köpte?:
Godis på liseberg. ^.^
Vad har du gjort idag?: Orienterat
Brukar du svära mycket?:  Ja ibland
När stiger du upp på morgonen?: Runt halv 7/halv 8 
Vad har du på dig?:
Underkläder, mjukis, 2 linnen. Träningskläder typ
Vad ska du göra ikväll?: Rida, tv och plugg
Vad är du allergisk mot?: Inget.
Var har du ont?: Hjärtat.
Använder du hårspray?: Sometimes. 
Kan du stå på händer?:
Inte på det svåra sättet x'D
Håkan Hellström eller The Ark?: Ingeen! ;o
Salt eller socker?: Beror på.
Gillar du ketchup?: Njaa.
Är du glad nu?: Nej. Inte speciellt.
Var du glad igår?: Omfg! Verkligen inte!
Vad dansar du till?: Allt möjligt.
Stockholm är… ?: Ingen aning. Har aldrig varit där :P
Göteborg är… ?: Bääääst ! Finns inget som är bättre <3
Kan du sjunga?: Nej, men gör det ändå. :)
Spaghetti eller makaroner?: Makaroner.
Land du vill besöka?: BRASILIEN IGEN! (LL)

Grattis om du läste allt!

Orientering

Shulilu!
Kom nyss hem. Orientering i skolan idag, eller ja rättare sagt Skatås. Det gick bra ända tills vi kom till sista kontrollen. Det var då vi gick vilse. Dessutom åt fel håll!! Men sedan kom ett "gäng" pensionärer (?) som hjälpte oss. Haha! Men såklart varje gång vi stannade för att kolla på kartan, kom de efter och frågade om vi hittade. Två ord som stämmde in på mig just då - flummade ihjäl! När man kom tillbaka hade nästan alla gått, eller ja tjejerna i klassen iaf.
Åkte hem och nu sitter jag här. Sjukt skönt väder ute! Hoppas att vi rider ut i skogen idag. I really hope so,

Dresscode

Innan jag glömmer det så lägger jag in dagens dresscode nu.
Pappa kommer hem snart, så då ska vi nästan direkt åka till Falkenberg. ^^


Skjorta: Gina Tricot
Linne: Gina Tricot
Shorts: Ett par gamla jeans, klippt sönder. Kommer ej ihåg affären :s Iaf, var mina favorit jeans. ^^ Hihi.
Hudfärgade leggings: Kappahl eller Lindex.


Svar på tal - Flyttat redan?



ojj har din pappa redan flyttat? när gjorde han det

Svar; Nej han har inte flyttat än. Men detta är sista veckan som han jobbar och bor kvar här i Göteborg, sedan flyttar han. :)

Salem al Fakir

Glömde ju säga att vi var ju på Liseberg igår för att kolla på Salem al Fakir. Måste erkänna att hans musik är sjukt skön! Riktigt sån musik man vill höra på morgonen. ^^ Det var sjukt mycket folk där också, vad stod det i tidningen? 6500 personer? Ja, något sånt. Kan lova att det var nog 100% sant också, man kom nästan inte fram. Haha! Konstigt nog kände jag igen väldigt många låtar av honom, men innan hade jag ingen aning om att det var han som sjöng.

Att man orkar, det fanns några tjejer där som hade varit där sedan 14.40. Konserten började 20.00!! :o

Men här ska ni iaf få lite låtar, de jag tyckte var bäst.

It's true.


Astronaut.


Good song.


Keep on walking. Den måste ni väl veta vilken den är? ^^


4 o'clock. Bäst!! Så måste lyssnas på.

Skäms!

Hejsan sweeties!
Jag skäms så mycket för att jag inte har uppdaterat. Hela tisdagen så blev det inget uppdaterat. Men jag var på Liseberg hela dagen med Irini och syrran. När jag kom hem blev det också plugg.. Engelska prov idag och bokredovisning. Gick bra bra. Stammade iaf inte. ^^ Men i slutet blev jag tyvärr lite svimfärdig. Om ni undrar så ja, jag har lite "problem" med att tala högt inför klassen. Speciellt att stå längst fram i rummet.
Men som sagt, det gick bra ändå. Engelskan gick väl detsamma, kändes bra iaf. :)
Idag åker jag till Falkenberg över kvällen, åker hem klockan 6 - 7 något sånt imorgon bitti. Inte så försjust i det, men vill verkligen träffa min bror nu!! Har inte sett honom på ett tag nu, så saknar honom verkligen.


Bild i repris, just nu ser jag fruktansvärd ut i håret. ^^